Bli medlem

Norsk Kennel Klub er en paraplyorganisasjon som organiserer over 250 rase- og aktivitetsklubber over hele landet. Vi arbeider nasjonalt og internasjonalt for at hunden skal være til nytte og glede, for enkeltmennesker og samfunnet, og for at samfunnet skal være tilrettelagt for et godt hundehold.

For å melde deg inn i Norsk Kennel Klub, melder du deg inn i en av våre mange hundeklubber. Det er vanlig å velge klubb etter hvilken rase du har, aktivitet du er interessert i, og/eller hvor du bor. Du velger din/dine klubber i innmeldingsskjemaet her.

Når du er medlem av hvilken som helst klubb som er tilknyttet NKK, er også du tilknyttet NKK. Dermed vil du som hundeeier ha en sterk organisasjon i ryggen som engasjerer seg i de sakene som angår deg og hunden din.

Som medlem vil du kunne dra nytte av alle NKKs medlemsfordeler, som for eksempel medlemspris ved påmelding til terminfestede aktiviteter. Vi gjør oppmerksom på at eiere av hunder registrert hos NKK ikke automatisk opptas som medlemmer hos oss. Om du eier en NKK-registrert hund vil du derfor allikevel måtte melde deg inn for å benytte deg av våre medlemsfordeler.

Finn en hundeklubb som passer for deg

De fleste raser eller rasegrupper har egne klubber som arbeider med og skaper aktiviteter for sin respektive rase.

I tillegg organiserer NKK en rekke lokale hundeklubber som driver aktiviteter for hunder der folk bor. Du kan finne en oversikt over alle NKKs medlemsklubber i høyremenyen.

Medlemskontingent

Kontingenten er bygget opp slik at alle betaler kontingenten til den eller de klubbene du ønsker å være medlem i, og i tillegg en grunnkontingent til Norsk Kennel Klub.

Grunnkontingenten betales én gang pr. år uansett hvor mange klubber du er medlem av. Kontingenten i de enkelte klubbene bestemmes av klubben selv og varierer fra klubb til klubb. Du kan være medlem av så mange klubber du ønsker.

Betingelser for medlemskap

  • Medlemskap i NKK/medlemsklubber/forbund følger kalenderåret fra 1. januar til 31. desember.
  • Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras.
  • Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.
  • NKK forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne medlemsklubber/forbund, samt enkelte samarbeidspartnere i forbindelse med tilbud på utvalgte medlemsfordeler.

Med forbehold om endringer i løpet av medlemsåret.

Våre samarbeidspartnere:

Norsk Kennel Klub

Nils Hansensvei 20
Bryn, Oslo
Postboks 163
Bryn, 0611 Oslo
21 600 900